Sinds juni 2016 is Ahmad bij Sûr Atelier betrokken. Ahmad is een man van het ambacht. Hij is zeer behendig met stof, schaar, de naaimachine, hout... Een man die alles kan. Ahmad werkt het liefst met zijn handen om mooie dingen te creëren. Bij de start van Sûr werkte Ahamd als kleermaker. Maar nu Sûr is verhuisd naar een nieuwe, grotere winkel heeft hij zijn eigen atelier en kan hij graag doen wat hij in zijn thuisland ook altijd deed, het herstellen, opnieuw bekleden van stoelen en banken.
Ahmad heeft sinds kort zijn inburgeringsexamen afgerond en wil niets liever dan zijn eigen zaak starten in Nederland. Sur Atelier geeft hem de mogelijkheid om binnen de stichting te starten en samen te bouwen aan zijn eigen onderneming.

Kom langs en maak kennis met Ahmad, bekijk en beoordeel zelf zijn vakmanschap en passie voor het stofferen, herstofferen of repareren van uw meubel(s). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ahmad Kalaji 06 575 987 93 of met Fang Goei voor een afspraak of de planning 06 273 837 45